Hotline 085239052424
Further information?
  • Libur Lebaran Promo makin Seru! Segera Pesan Paket Trip dan Dapatkan Harga Menarik

Trip in Penida - Enjoy Trip in Nusa Penida

Find Your Dream Tour!

Choose Category
Choose Destination
Choose Duration

Welcome to Trip in Penida

Nusa Penida is an island that is part of the Republic of Indonesia, which is located in the southeast of Bali which is separated by the Badung Strait. Near this island there are also other small islands, namely Nusa Ceningan and Nusa Lembongan.

Tripinpenida.com provides the most complete and reliable Nusa Penida Tour Packages with a choice of tour packages for those of you who are planning a vacation to Nusa Penida with friends or relatives, enjoy holidays at low prices and professional service with our reliable guides and drivers.

The Nusa Penida package facilities that we offer are luxurious, reliable and responsible. The Nusa Penida packages that we pack are private, meaning that tourists during the tour are not combined with other groups. We always provide transportation in prime condition so that passenger comfort during the Nusa Penida trip is always maintained.

Selected Tours

The most popular, the most economical tour packages in the universe. Check now!

Latest Tour

We have prepared various tourist destinations for you and your family. Are you ready for adventure?

3 Hari 2 Malam Trip Nusa Penida

  • Nusa Penida Timur
  • 3 Hari
  • *Start Rp 1.100.000 / Person

    2 Days 1 Night with Snorkling Nu...

  • Nusa Penida
  • 2 Hari
  • *Start Rp 900.000 / Person

    2 Days 1 Night Trip Nusa Penida

  • Nusa Penida
  • 2 Hari
  • *Start Rp 750.000 / Person

    1 Hari 1 Malam Nusa Penida

  • Nusa Penida
  • 2 Hari
  • *Start Rp 650.000 / Person

    Open Trip Barat Nusa Penida

  • West of Nusa Penida
  • 1 Hari
  • *Start Rp 385.000 / Person

    Sewa Sepeda Motor Murah di Nusa ...

  • Nusa Penida
  • 1 Hari
  • *Start Rp 165.000 / Person

    What's Their Response?

    What are the experiences & opinions of those who have become customers and always use our tour services? Let our customers do the talking & share stories with you.

    Rany Agnes

    JAKARTA Timur
    RATING 5/5

    Ga takut zonk deh pokoknya bener bener diluar ekspetasi. Pasti teman2 kalau trip nyarinya guide yg asik, informatif, sabar, tau tempat2 yg gokil, dan paling penting ga hanya bisa dokumentasi tapi bisa bikin dokumentasinya keren. Nih dia TripInpenida juaraanyaaa. Bukan hanya sekedar review tapi tapi se happy itu jujurly woii

    Kembariati

    Denpasar
    RATING 5/5

    Wish me luck.... Blm pernah jalan" sama keluarga ke nusa penida semoga GA yg di adakan sma Trip in Penida bisa menang trus bsa ajak jalan" suami dan anak ksna... bener" pengen ngeliat pemandangan indah disana.... Ig : kembariati_dewi94

    Revlita Rosadi

    Jakarta
    RATING 5/5

    The driver from trip in penida in Nusa Penida was waiting for us on the island and he was very friendly and tried his best to make us comfortable during the trip and he was also a good tour guide, with his local knowledge. Overall, we were very happy with our Nusa Penid trip and the price was very reasonable. Thank you for the Service of the team from Trip in Penida

    Albian Marie Maruf

    Jakarta
    RATING 5/5

    The driver at Nusa Penida was waiting for us on the island and he was very friendly and tried his best to make us comfortable and he is also a good tour guide, with his local knowledge. Overall, we were happy with our trip there and the price was very reasonable. Thanks for Service our team at Nusa Penida

    Deva Setiawan

    Bali
    RATING 5/5

    Liburan bareng trip in penida apalagi dapat guide nya bLi Deva, seru banget dan totalitas dari dokumentasi foto dan video keren semua. Terima kasih Trip in Penida

    Rental in Penida

    Our cheapest & most reliable rental or leasing service!

    Blog Articles

    Also read the following interesting information, tips & tricks about traveling!

    Cara Trip ke Nusa Penida Sendiri Tanpa Guide

    24 April 2024 3x Nusa Penida

    Berlibur ke Nusa Penida ternyata banyak disukai karena menawarkan saya tarik yang istimewa. Nah, sebelum berangkat, pahami dulu nih cara trip ke Nusa Penida sendiri tanpa menggunakan jasa tour atau pemandu. Sebagian orang merasa trip sendiri lebih bebas. Tentunya tidak terbatas dalam memilih destinasi wisata yang hendak dikunjungi. Selain itu, cara ke Nusa P... read more

    Paket Terbaik Tour Nusa Penida 1 Hari

    13 April 2024 26x Nusa Penida

    Ketika Anda berlibur di Bali, jangan sampai Anda melewatkan kawasan yang kaya dengan keindahan alam yaitu Nusa Penida. Letaknya berada di selatan Bali dan Anda bisa kesana menggunakan fast boat atau yang lebih baik lagi mengikuti tour Nusa Penida 1 hari. Dengan mengikuti paket tour Nusa Penida, liburan Anda akan lebih nikmat karena dalam paket... read more

    Paket Open Trip Nusa Penida by Tripinpenida.com

    24 April 2024 6x Nusa Penida

    Trip in Penida. Siapa nih yang ingin berlibur ke Nusa Penida dalam waktu dekat. Nah, solusinya adalah dengan memanfaatkan open trip Nusa Penida yang ada. Di Tripinpenida.com ada banyak pilihan paket yang bisa Anda pilih untuk trip ke Nusa Penida loh. Biasanya berbeda paket akan berbeda pula pula fasilitas, harga, jadwal dan lainnya. Makannya Anda... read more

    Our Partners

    We work closely with tour accommodation companies throughout Bali to provide our best service to you

    Our Office

    Trip in Penida
    Jl. Ped - Buyuk, Br. Tanah Bias, Desa Ped
    Nusa Penida, Klungkung, Bali, Indonesia (80771)

    Phone : +62 852 3905 2424
    E-mail : blideva@tripinpenida.com


    Live Chat
    Online Senin-Minggu (07:00 – 23:00) WITA

    Payment Partner

    About Trip in Penida

    We provide the most complete and reliable Nusa Penida Tour Packages with a choice of tour packages for those of you who are planning a vacation to Nusa Penida with friends or relatives, enjoy holidays at low prices and professional services with our reliable guides and drivers.

    Our Partner

    readybali

    Contact Us

    If you have any questions, please contact us.